Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Onaa Onaa Smoukit (7230 niezalogowanych)
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
optimus reaktywacja napisał:
[quote]telkin1 napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[
spoko...jestem ciemniak ale nie wiem dlaczego..? ..i jednak mam wrazenie że ciebie juz tutaj nie chcą czytać....[/quote]

Ad1. Nie potrzebuje twojej zgody by stwierdzic, ze jestes ciemniakiem.

Ad2. Argumentum ad populum.

bywaj pizdo.

mimo wszystko starczy.....nie dam juz sie wiecej sprowokowac pomimo ze jestes wyjatkową kanalią....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
mimo wszystko starczy.....nie dam juz sie wiecej sprowokowac pomimo ze jestes wyjatkową kanalią.

Starczy to jest uwiąd, ty natomiast masz wyobraznie jak Baudolino, dorownuje jej jedynie twoje przekonanie o wlasnej wyjatkowosci.

Zegnaj kpie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
Izzy napisał:
telkin1 napisał:
he he poczekajcie...sekundke...własnie wyjmuje siano z tramka......ok....juz mogę...
no więc tak....może zle to napisałem..he he ...ale wszyscy wiedza o co chodzi...to jest prawdziwa magia....potrafisz tak...?...perełko...?...he he

Jak mawial K. Rudzki - Nie ma czegos takiego jak wszyscy, wszyscy to ja pomnozony przez milion.
Ale co ty mozesz o tym wiedziec ciemniaku.

spoko...jestem ciemniak ale nie wiem dlaczego..? ..i jednak mam wrazenie że ciebie juz tutaj nie chcą czytać....

aha ty sadzisz ,że ilość odsłon twojego wątku to twoja zasługa ile jest teraz sprawdź i pakuj się wszyscy ci szykują posłanie

jednak nie mam juz werwy do dyskusji z toba wiec powiem to po waszemu...bujaj wory przyszywana norge.....tylko tak zrozumiesz co sie do ciebie pisze....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
telkin1 napisał:
[quote][
jednak nie mam juz werwy do dyskusji z toba wiec powiem to po waszemu...bujaj wory przyszywana norge.....tylko tak zrozumiesz co sie do ciebie pisze....[/quote]

Skad przekonanie, ze tak sie mowi w Norge? Przciez nigdy tu nie byles.

To nie czworaki u ciebie na wiosce, tu jest miasto. Jak mawial Krasicki:W wielkim mieście ze dwóch dobrych, łotrów dwieście”
Jak nie dajesz rady to spierdalaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
telkin1 napisał:
Izzy napisał:
telkin1 napisał:
he he poczekajcie...sekundke...własnie wyjmuje siano z tramka......ok....juz mogę...
no więc tak....może zle to napisałem..he he ...ale wszyscy wiedza o co chodzi...to jest prawdziwa magia....potrafisz tak...?...perełko...?...he he

Jak mawial K. Rudzki - Nie ma czegos takiego jak wszyscy, wszyscy to ja pomnozony przez milion.
Ale co ty mozesz o tym wiedziec ciemniaku.

spoko...jestem ciemniak ale nie wiem dlaczego..? ..i jednak mam wrazenie że ciebie juz tutaj nie chcą czytać....

aha ty sadzisz ,że ilość odsłon twojego wątku to twoja zasługa ile jest teraz sprawdź i pakuj się wszyscy ci szykują posłanie

jednak nie mam juz werwy do dyskusji z toba wiec powiem to po waszemu...bujaj wory przyszywana norge.....tylko tak zrozumiesz co sie do ciebie pisze....

jeden problem masz ja się do nor nie przyszywam .....co do worów to ty ich nie masz ....
i ostatnią rzeczą to byłoby z tobą dyskutować więc się odpier....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
[quote]telkin1 napisał:
[
jednak nie mam juz werwy do dyskusji z toba wiec powiem to po waszemu...bujaj wory przyszywana norge.....tylko tak zrozumiesz co sie do ciebie pisze....[/quote]

To nie czworaki u ciebie na wiosce, tu jest miasto. Jak mawial Krasicki:W wielkim mieście ze dwóch dobrych, łotrów dwieście”

jestes dziadu monotematyczny , upierdliwy i namolny...i odpierdol sie ode mnie głabie...mówiąc w twoim narzeczu powinieneś zrozumiec co sie do ciebie pisze imbecylu....a jak nie... to zapraszam do Radomska..na osiedle Św. Jadwigi i tam ci kurwo wytłumaczę ze namolność tez ma swoje granice....
że tez musiałem się przez taką gnide tak poniżyć....sorki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Artur Kozlowski
(artisandnes)
Początkujący
A ja tak z pytaniem do autora tego watku :

jest srodek tygodnia , ty siedzisz caly dzien przy kompie i wdajesz sie w malo inteligentna dyskusje , a potem narzekasz na sytuacje , moze bys sie rozejrzal za robota

no chyba ze masz urlop to OK , ale to jest watpliwa rozrywka

proponuje ci odpuscic sobie boa ta dyskusja bedzie trwala miesiac ku uciesze nas wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
jestes dziadu monotematyczny , upierdliwy i namolny...i odpierdol sie ode mnie głabie...mówiąc w twoim narzeczu powinieneś zrozumiec co sie do ciebie pisze imbecylu....a jak nie... to zapraszam do Radomska..na osiedle Św. Jadwigi i tam ci kurwo wytłumaczę ze namolność tez ma swoje granice....

Wreszcie pokazales prawdziwa "gebe"
A gdzie to Radomsko lezy? Wioda ta jakies goscince?

Nie wiem, czy zasne ze strachu taka zmiennosc nastrojow moze swiad czyc o pms-ie, jednak w twoim przypadku chodzi raczej o brak aktywnosci kory mozgowej.

BTW - spierdalaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
telkin1 napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
telkin1 napisał:
[

a ty jesteś niezrównoważony psychicznie i mam nadzieję ,że każdy skopiował twoją gębę i na lodówkę przyczepił by cię do chaty nie wpuszczać ........to ile jest tych odsłon teraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Artur Kozlowski
(artisandnes)
Początkujący
idziemy na rekord
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok